S.C. Accent Serv International SRL, o societate romaneasca avand sediul social in str. Cobadin, Nr. 3, sector 5, Bucuresti, Romania, numar de telefon +40374945030, numar de fax +40213212141, adresa de e-mail office@accentserv.ro, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/8813/31.05.2004, codul unic de inregistrare in scopuri de TVA RO16468971.
 
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Accent Serv International SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. 
Acest site este dedicat utilizarii de catre persoanele fizice si juridice care au relatii contractuale cu Accent Serv International SRL. 
 
1. Informatii personale
 
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. 
Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. 
 
2. Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Accent Serv International pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si realizarea de rapoarte statistice. 
Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. 
Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Accent Serv International SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii, care nu sunt parte in contractele incheiate pentru produsele si serviciile oferite de societatea noastra si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si partile contractante. 
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. 
Accent Serv International SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
 
ORICE INCERCARE DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.accentserv.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.accentserv.ro , VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.accentserv.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.
 
3. Copyright
 
Intregul continut al site-ului www.accentserv.ro imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Accent Serv International SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Accent Serv International SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 
 
4. Accesul la site
 
Accent Serv International SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Accent Serv International SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.
 
5. Descrierea Ofertei
 
Serviciile  sunt oferite dupa cum sunt prezentate si in  conditiile agreate cu fiecare partener.   
Serviciile si imaginile  sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar serviciile livrate pot diferi de acestea in orice mod (continut, support tehnic  etc.). Accent Serv International si colaboratorii sai isi rezerva dreptul sa modifice continutul  serviciilor fara o notificare prealabila. 
Continutul site-ului (texte, descrieri ale serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in conformitate cu datele existente in literatura de specialitate. 
In cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a serviciilor, Accent Serv International SRL se obliga sa restituie clientului, maxim, valoarea sumelor incasate in avans de la client. 
 
6. Livrarea pe suport a informatiilor ce fac obiectul unui contract de colaborare
 
 
Livrarea pe support a informatiilor  se va face oriunde in lume. Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare contract. 
Confirmarea comenzii se poate face de Accent Serv International  in scris (prin E-mail)
Livrarea se va efectua conform prevederilor contractuale agreeate  prin contract cu fiecare partener. La livrare este necesara semnatura de primire si verificarea continutului pachetului in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu va fi acceptata de Accent Serv International SRL. 
Accent Serv International SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Accent Serv International SRL care includ: actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve. 
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, clientul va suporta costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate. 
 
 
7. Plata serviciilor
Plata serviciilor contractate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua in conformitate cu prevederile contractuale.
Accent Serv International SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. 
Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Accent Serv International SRL la adresa de e-mail office@accentserv.ro sau prin fax, la numarul 021 / 3212141.
In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, se va restitui clientului diferenta de bani. 
In cazul in care suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta de bani in momentul livrarii. 
  
 
8. Litigii
 
Orice litigiu aparut in legatura cu utilizare acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
 
    

Google+ facebook twitter blog