Oferta noastra  este personalizata  si se stabileste in functie de complexitatea si valoarea proiectului, de volumul de munca (ore lucrate) , de disponibilitatea datelor in cadrul societatii dumneavoastra necesare  efectuarii analizelor si elaborarii strategiei, de disponibilitatea angajatilor dumneavoastra de a colabora si de pregatirea acestora, de nivelul de expertiza, experienta  si know-how necesar angajatilor si colaboratorilor nostri. Daca pentru desfasurarea proiectului,  este necesara deplasarea consultantilor in tara sau in afara tarii, toate costurile legate de transport, cazare si alte necesitati sunt  suportate separat de catre client.  serviciile noastre Nu suntem doar specialisti in reconfigurarea strategiei comerciale pentru obtinerea profitului aditional, ci va oferim si alte servicii care sa va ajute in luarea unor decizii  inteligente si in cresterea valorii societatii.

Afacerea noastra este despre maximizarea profitului, dar in egala masura si despre gestionarea crizelor, rezolvarea problemelor, dezvoltare, inovare si relationare cu clientii.

Va invitam la curs !!!! Timp de 3 zile, cat dureaza cursul nostru - Teoria Jocurilor in Afaceri - veti afla ce este teoria jocurilor, cum se aplica in afaceri si cu ce rezultate. Am creat acest curs cu scopul de a ajuta managerii, antreprenorii, oamenii de afaceri, sa inteleaga interactiunile strategice de pe piata pe care activeaza, cat si din cadrul firmei pe care o conduc. Este un curs valoros, interactiv, provocator, util, amuzant si foarte eficient. Cursul se organizeaza o data la 2 saptamani, de marti pana joi (3 zile), in principiu in saptamana a 2 a si in a 4 a saptamana din luna. Inscrierile se incheie cu o saptamana inainte de data la care are loc cursul, plata se face in avans, prin transfer bancar, pentru a asigura spatiul si facilitatile necesare desfasurarii acestuia. Cursul are loc daca se inscriu minim 8 participanti. Sala de curs este situata intr-unul dintre hotelurile de 5 sau 4 stele din Bucuresti (in functie de disponibilitatile existente la data respectiva). Pentru mai multe detalii contactati-ne. Vizionati si prezentarea cursului pe canalul nostru de pe YouTube.

  Serviciile noastre

 

 

Cat de important este sa cunoastem functia cererii si ce presupune maximizarea profitului puteti afla din exemplul prezentat in videourile de mai jos. Vizionati-le in ordinea precizata .

 

 

    

Google+ facebook twitter blog